Bij AutoFirst behoudt u de fabrieksgarantie

Niet iedereen is op de hoogte van de wettelijke bepalingen over wagenonderhoud. De meeste auto-eigenaars gaan voor onderhoud en herstellingen bij hun autodealer langs, uit vrees hun garanties te verliezen. Je recht op garantie is echter wettelijk beschermd.

Garantie blijft behouden

Volgens de wet die sinds 1 juni 2010 van kracht is, kan een consument terecht bij elk herstelbedrijf voor reguliere onderhoudsbeurten of reparaties. Je mag je wagen dus binnen brengen bij een garage van jouw keuze. Of je nu bij een concessiehouder of onafhankelijke garage langs gaat, zowel de wettelijke als de verlengde garantieperiode blijft gelden, en dat voor de volledige levenscyclus van de wagen. Ook bij onze AutoFirst garages behoud je die garanties.

Uitzondering op de regel

Defecten als gevolg van het productieproces moeten door de fabrikant zelf hersteld worden. De fabrikant zal de kosten voor de werkzaamheden op zich nemen. Hij zal ook bepalen welke onderdelen gebruikt moeten worden. Het kan gaan om terugroepacties, gratis onderhoud of garantiewerkzaamheden.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Veel automobilisten denken dat de originele wisselstukken die door de automerken verkocht worden van betere kwaliteit zijn. Dat klopt echter niet. Bij de AutoFirst garages wordt ook de kwaliteit van de auto-onderdelen gegarandeerd. Onze garages werken immers met originele onderdelen of onderdelen van gelijke kwaliteit.

Bij onze AutoFirst garages ben je dus zeker van je stukken, en van je fabrieksgarantie! Stel het onderhoud van jouw wagen dus niet langer uit. Ga vandaag nog langs bij een AutoFirst-garage in je buurt.

 
Nieuws

AutoFirst ledenlijst